top of page
IMG-20210722-WA0003.jpg

Välkommen till Runmarö Fotbollsläger

Det ska bli väldigt roligt att välkomna alla fotbollsugna killar och tjejer till årets upplaga av Runmarö Fotbollsläger. Jag som arrangerar lägret heter Hugo Román och går tredje året på Danderyds Gymnasium NIU Fotboll och spelar i Bollstanäs A-lag i div 3. 

Lägret hålls på otroligt vackra Södersundavallen (vid Jerkers Udde) och ligger en snedspark från vattnet. Vi som ledare har i flera år varit ledare inom Sollentuna FKs Sommarfotbollsskola och är vana vid att ha hand om samt anpassa övningar till barn så alla känner att de är med och har kul. Vi kommer blanda killar och tjejer men brukar göra en uppdelning i två åldersgrupper i början. Vi avslutar alltid läger med en rolig turnering där alla är med och spelar tillsammans. Ni behöver inte vara oroliga, det funkar alltid bra och barnen brukar gilla det väldigt mycket. 

Fakta om fotbollslägret

  • Lägret är för killar och tjejer i åldern 8-13 år. Är det stolpe ut på ålder hör av dig så tittar vi på det och förhoppningen är att det ska gå att lösa. 

  • Vi kör v28 och v29 och självklart får man anmäla sig till båda veckorna om man vill till lite rabatt. 

  • Vi spelar måndag till torsdag mellan klockan 9-12. 

  • Lägret kostar 695kr/spelare för en vecka eller 1250kr/spelare om man vill spela båda veckorna.

  • Vi kommer ta med så många bollar storlek 4 vi kan låna ihop men alla spelare får gärna ta med sina egna favoriter också. 

  • Alla deltagare får en medalj som kan användas för att hämta ut en god glass på Svängen. 

Betalning för fotbollslägret

När du anmält dig nedan får du inom kort en bekräftelse på mailen samt information om betalning. 
 

Målet med lägret är att alla ska tycka det är kul att vara med, oavsett vilken nivå man har. Dessutom hoppas vi att många spelare blir Runmarö-kompisar och fixar eget spontanspel efter lägret. Följ gärna @runmarofotbollslager på Istagram då vi kommer lägga ut bilder där i sommar.

Mer info kommer ca 2 veckor innan lägret. Vi syns i sommar på Södersundavallen!

 

/Hugo

 

Kontakt: runmarofotbollslager@gmail.com

SMS: 0721939392

bottom of page