top of page
IMG-20210722-WA0003.jpg

Runmarö Fotbollsläger 2024

Det ska bli väldigt roligt att välkomna alla fotbollsugna killar och tjejer till årets upplaga av Runmarö Fotbollsläger. Jag som arrangerar det i år heteer Ivar Stego och spelar i Hammarby IF och går i gymnasiet på Midsommarkransens Gymnasium och inriktningen är Sam/beteende/ledarskap.

Lägret hålls på otroligt vackra Södersundavallen (vid Jerkers Udde) och ligger en snedspark från vattnet. Vi som ledare har i flera år varit ledare inom Sollentuna FKs Sommarfotbollsskola och är vana vid att ha hand om samt anpassa övningar till barn så alla känner att de är med och har kul. Vi kommer blanda killar och tjejer men brukar göra en uppdelning i två åldersgrupper i början. Vi avslutar alltid läger med en rolig turnering där alla är med och spelar tillsammans. Ni behöver inte vara oroliga, det funkar alltid bra och barnen brukar gilla det väldigt mycket. 

Fakta om fotbollslägret

  • Lägret är för killar och tjejer i åldern 8-13 år. Är det stolpe ut på ålder hör av dig så tittar vi på det och förhoppningen är att det ska gå att lösa. 

  • Vi kör bara v29 i år och max antal är 30 spelare.

  • Vi spelar måndag till torsdag mellan klockan 9-12. 

  • Lägret kostar 695kr/spelare som ska betalas i samband med anmälan för att garantera platsen.

  • Vi kommer ta med så många bollar storlek 4 vi kan låna ihop men alla spelare får gärna ta med sina egna favoriter också.  

Betalning för fotbollslägret

När du anmält dig nedan får du inom kort en bekräftelse på mailen samt information om betalning. 
 

Målet med lägret är att alla ska tycka det är kul att vara med, oavsett vilken nivå man har. Dessutom hoppas vi att många spelare blir Runmarö-kompisar och fixar eget spontanspel efter lägret. Följ gärna @runmarofotbollslager på Istagram då vi kommer lägga ut bilder där i sommar.

Mer info kommer ca 2 veckor innan lägret. Vi syns i sommar på Södersundavallen!

 

/Ivar

 

Kontakt för lägret: ivarsteggoforsse@gmail.com

bottom of page