top of page
WhatsApp Image 2021-07-27 at 16.11.29.jpeg

Information om slutsålt lopp

När du läser detta innebär det att RUNmarö Halvmarathon samt Lunken 5.7km är slutsålda trots att vi släppt extraplatser. Vi begränsar antal platser per lopp för att kunna garantera ett professionellt lopp och för att inte belasta öns natur och resurser för mycket.

Sista 30 platser 22/7 kl 18.00 vid Svängens Krog

Nästa chans att knipa en plats av de ABSOLUT sista 30 är lördagen den 22/7 från kl 18.00. Då finns vi på Svängens Krog och erbjuder dessa till försäljning. Då endast fysiskt på plats och max 2 / person. Det kan vara värt att komma tidigare då det vissa år bildas en kö utanför Svängen, då får alla en nummerlapp och vi börjar ta emot anmälningar prick 18.00 i nummerordning. 

Priserna för båda loppen ökar lite under "sista minuten" och Halvarmathon ligger på 265kr och Lunken på 95kr.

 

Vi har tyvärr ingen väntelista eller liknande men ett tips kan vara att skriva i Facebookeventet att du söker en plats. Är det någon som vill överlåta sin plats kan man numera göra det direkt i www.raceid.com där man anmält sig och du och den som överlåter sköter det helt själva utan vår inblandning. Man kan dock inte överlåta mellan loppen så t.ex. från Lunken till Halvmarathon.

bottom of page